Karpaasikisassa kaikki kilpailevat samassa sarjassa seuraavin tasoitusmatkoin:

Karpaasi A 17-42 vuotiaat miehet: suunnistus 7,06 km, pyöräsuunnistus 7,41 km linnuntietä, lyhintä melkein ajettavaakin uraa pitkin kertyy toistakymmentä kilsaa ja sitten vielä suunnistus 3,55 km.

Karpaasi B 43-64 vuotiaat miehet: suunnistus 6,03 km, pyöräsuunnistus sama kuin tuossa aassakin ja sitten vielä suunnistus 3,4 km.

Karpaasi C yli 65 vuotiaat miehet, 16 vuotta ja nuoremmat pojat sekä naiset: suunnistus 4,99 km, pyöräsuunnistus sama kuin muillakin ja sitten vielä suunnistus 3,21 km.

Ketunlenkillä seuraavat matkat:

A-rata 12,14 km, kahtena lenkkinä, eka noin 7 km ja kartanvaihdon jälkeen noin 5 km.

B-rata 6,03 km.

C-rata 3,29 km.

Karpaasikisassa palkitaan kolme parasta ketkumaisin palkinnoin, lisäksi voittaja saa kiertopalkinnon, lisäksi palkitaan erikseen paras naiskilpailija jos se ei ole kolmen joukossa. Ketunlenkillä palkitaan joka radan nopein kilpailija.

Kartta A4, suunnistuksessa 1:10000, pyöräsuunnistuksessa 1:12500. Kartoittaja Jussi Silvennoinen. Maasto sama kuin kevään kakkosryhmän SM-keskimatkalla

Kilpailupaikalla ei ole tarjolla pesua ja katonalustanakin löytyy vain pieni kota. Kisan jälkeen tarjolla pientä purtavaa ja juotavaa sekä kodassa makkaran paistoa itsepalveluperiaatteella.

Opastus kilpailupaikalle valtatie 18 Alavuden ja Tuurin väliltä.

Ilmoittautuminen mielellään ennakkoon, että osaa painaa tarpeeksi karttoja, lauantaihin klo 12 mennessä joko soitto/viesti 040-5603130 tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Myös paikanpäällä voi ilmoittautua, mutta jos useampi ilmoittautuu vasta paikan päällä niin karttoja ei riitä kaikille.

Karttamaksu 5€. EPSU-kortti kelpaa myös. 

Lisätiedot yllä olevasta numerosta/s-postista

Tervetuloa toivottaa ratamestari T. Savolainen