Postia Maukalle

Alla listattuna kevään ja alkukesän kilpailuja lähialueelta ja isompia kisoja sekä näiden kisojen viimeinen ilmopäivä jos se on jo tiedossa. Kisoihin ilmoittautuminen päättyy ko. päivänä aina puoliltaöin. Koko suomen kattava kilpailukalenteri löytyy SSL:n sivuilta IRMA-palvelusta.

 

TÄHÄN LISTATAAN KALENTERIA SITTEN KUN TIEDETÄÄN KOSKA KAUSI ALKAA

 

 

   

    

    

    

Seura maksaa:

- kaikkiin kilpailuihin 34v. ja sitä nuorempien osanottomaksut, poislukien rastiviikot jotka seura maksaa 18v. ja sitä nuoremmille

- yli 34-vuotiailta kaikki E-P:n alueen AM-kisat, kaikki SM-kisat ja sitä suuremmat arvokilpailut 100 euroon asti, yli menevä osa maksettava itse

- kaikki viestikilpailut

 

Itse maksettava:

- yli 34-vuotiaan kaikki kansalliset, rastiviikot ja ym. ylempään listaukseen kuulumattomat kilpailut

- kaikkien Jukolan/ Venlojen viestissä juoksevien omavastuu 45 euroa

 

Seuralle maksettava takaisin:

- yli 18-vuotiaalla seuran maksaman kilpailun osanottomaksu, jos on jättänyt starttaamatta, oli sitten lähtemättömyyden syy mikä tahansa... jos jättää osallistumatta sm-kisoissa finaaliin sellaisessa kisassa jossa on ollut myös karsinta osanottomaksusta palautettava 2/3 osaa.

- 18v. ja nuoremmilla seuran maksaman kilpailun osanottomaksu, jos lähtemättömyyden syy on joku muu kuin sairastuminen, loukkaantuminen tai joku muu inhimillinen syy.

- 18v. ja nuoremmilla seura maksaa Kainuun rastiviikolle ja FIN-5 rastiviikolle osanottomaksun kokonaisuudessaan toisen ilmoittautumisportaan maksun mukaan, jos ilmoittautuu sen portaan jälkeen, on seuralle maksettava takaisin toisen ilmoportaan ja myöhemmän ilmoittautumisen välisen osanottomaksun erotus.

- kaiken ikäisiä koskien, jos on ilmoittautunut seuran maksamaan kilpailuun jälki-ilmona, maksettava seuralle takaisin jälki-ilmon ja varsinaisen ilmoajan osanottomaksun välinen erotus.