Ketunlenkki ja 17. Karpaasikisa 11.10.2020 Alavudella, Kirkkovuorella, Palokalliolla, Penkkivuorella ja niiden lähiympäristössä

 

Tulokset

Väliajat

 

Karpaasikisassa ensiksi normaalisuunnistus, sitten pyöräsuunnistus ja lopuksi vielä normaalisuunnistus.

Karpaasikisassa kaikki kilpailevat samassa sarjassa seuraavin tasoituksin:

Karpaasi A 17-42-vuotiaat miehet

Karpaasi B 43-64-vuotiaat miehet

Karpaasi C yli 65-vuotiaat miehet, 16 vuotta ja sitä nuoremmat pojat sekä naiset/tytöt

Karpaasikisan matkat tasoituksesta riippuen noin 18-20 km sisältäen noin 10 km pyöräsuunnistuksen linnuntietä mitattuna.

Ketunlenkillä seuraavat matkat:

Ketunlenkki pitkä n. 15 km

Ketunlenkki keskipitkä n. 6,5 km

Ketunlenkki lyhyehkö n. 3 km

Karpaasikisassa palkitaan kolme parasta kettumaisin palkinnoin, lisäksi voittaja saa kiertopalkinnon, lisäksi palkitaan erikseen paras naiskilpailija, jos ei hän ole kolmen joukossa. Ketunlenkillä palkitaan joka radan nopein kilpailija. Palkinnot ovat taatusti kettumaiset ja verotukselliselta arvoltaan merkityksettömät eivätkä siten muodosta voittajilleen veronalaista ansiotuloa. Tapahtumaan voi osallistua myös kuntoilumielessä ilman aikaa.

Kartta A4, suunnistuksessa  1:7500/ 1:10000, pyöräsuunnistuksessa noin 1:15000. 

Karttoina Kirkkovuoren/Palokallion sekä Penkkivuoren kartat tämän kesän päivityksillä, lisäksi pitkällä ketunlenkillä pätkä karttaa kultaiselta 90-luvulta ilman mitään päivityksiä. Pyöräsuunnistuksessa käytössä kaikkia edellämainittuja sekoituksena. 

Pyöräsuunnistuksessa kypärän käyttö pakollinen.

Kilpailupaikalla ei ole katonalustaa. Kisan jälkeen tarjolla pientä purtavaa ja juotavaa.

Opastus kilpailupaikalle valtatie 18 Tuurista.

Yhteislähtö noin klo 10.00. Olkaa ajoissa paikalla, sillä Karpaasikisan ja Ketunlenkki pitkän lähtöpaikalle matkaa 3,5 km. Karpaasikisalaaset saavat mennä lähtöpaikalle fillarilla. Ketunlenkki pitkän menijät joko juosten tai kimppakyydeillä. Ketunlenkki keskipitkän ja lyhyehkön lähtöpaikalle matkaa n. 300 metriä

Karpaasikisaan ehdottomasti ennakkoilmoittautuminen, lauantaihin 10.10 klo 12.00 mennessä joko soitto/viesti/ whatsapp 040-5603130 tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Ilmoita nimi ja sarja johon osallistut. Myös Ketunlenkille mielellään ilmo ennakkoon, mutta siihen voi ilmoittautua myös paikanpäällä, mutta jos useampi ilmoittautuu vasta paikanpäällä niin karttoja ei ehkä riitä kaikille.

Karttamaksu 8€. EPSU-kortti, ePassi sekä tyky- ja smartum-kuntosetelit kelpaa.

Lisätiedot ylläolevasta numerosta/sähköpostista.

Tervetuloa toivottavat ratamestarit J Åkerman, T Savolainen ja T Hoskari.