Tulosta

Seura maksaa:

- kaikkiin kilpailuihin 34v. ja sitä nuorempien osanottomaksut, poislukien rastiviikot jotka seura maksaa 18v. ja sitä nuoremmille

- yli 34-vuotiailta kaikki E-P:n alueen AM-kisat, kaikki SM-kisat ja sitä suuremmat arvokilpailut 100 euroon asti, yli menevä osa maksettava itse

- kaikki viestikilpailut

 

Itse maksettava:

- yli 34-vuotiaan kaikki kansalliset, rastiviikot ja ym. ylempään listaukseen kuulumattomat kilpailut

- kaikkien Jukolan/ Venlojen viestissä juoksevien omavastuu 45 euroa

 

Seuralle maksettava takaisin:

- yli 18-vuotiaalla seuran maksaman kilpailun osanottomaksu, jos on jättänyt starttaamatta, oli sitten lähtemättömyyden syy mikä tahansa... jos jättää osallistumatta sm-kisoissa finaaliin sellaisessa kisassa jossa on ollut myös karsinta osanottomaksusta palautettava 2/3 osaa.

- 18v. ja nuoremmilla seuran maksaman kilpailun osanottomaksu, jos lähtemättömyyden syy on joku muu kuin sairastuminen, loukkaantuminen tai joku muu inhimillinen syy.

- 18v. ja nuoremmilla seura maksaa Kainuun rastiviikolle ja FIN-5 rastiviikolle osanottomaksun kokonaisuudessaan toisen ilmoittautumisportaan maksun mukaan, jos ilmoittautuu sen portaan jälkeen, on seuralle maksettava takaisin toisen ilmoportaan ja myöhemmän ilmoittautumisen välisen osanottomaksun erotus.

- kaiken ikäisiä koskien, jos on ilmoittautunut seuran maksamaan kilpailuun jälki-ilmona, maksettava seuralle takaisin jälki-ilmon ja varsinaisen ilmoajan osanottomaksun välinen erotus.